Monday, October 21, 2013

Здраво Јуџин, здраво Београд

Остављам Јуџин среде ујутру за Београд. Узбуђена сам за пут. Немам појма шта да очекујем. Не могу замислити како ће град изгледати, а ја не знам ништа о језику и обичајима, или храну или било шта. Људи у Србији читају ову су вероватно смеју мог јадног граматике. Гоогле транслате никад није савршена. Након двадесет сати летења ћу доћи у четвртак са педесет ролне филма.Отварање изложбе је у петак увече. Ако вам се деси да се у југоисточној Европи, који вечери молим те поздравим. Неки текстови о емисији су се појавили на интернету овде и овде. Ја не могу да их читам, али надам се да кажем добре ствари. Осећам се као да сам о томе да гурну са мог познатог света. Ако имам добар приступ интернету тамо ћу пост неке мисли током мојих путовања. Желим да се захвалим људима из Београда за њихов интерес у свом раду, а посебно Лука Кнежевић-Стрика, који је имао кључну улогу у доношењу ова изложба догодити.

6 comments:

Nikola Tamindzic said...

You'll have a fantastic time. I just had a massive exhibit over there in September, and had a ball. And drink rakija — "dunja" or "kajsija". (High octane brandy made from quince or apricot.)

Gotta love Google Translate. Hilariously, the whole translation is written in female gender, but what the hey, gets your story across. Good luck on your trip!

John said...

world-wide baby! Have a good time.

John said...

Belgrade is great, the Danube, the old fortress and a very beautiful cathedral...and not only.

Have a great trip.

mozda said...

Видимо се ускоро!
Лука

Dejan said...

Welcome!
Earlier this year, when BelgradeRaw announced their plans for gallery, your name on the list was like just a wishing. Looking forward to Friday.

Dejan said...

Once again thank You for visiting Belgrade and for very interesting exhibition. Here is a link to blog post with some photos from opening in ArtGet gallery:

http://lensfler.wordpress.com/2013/10/28/b/